Expedient/ka
V naší pekárně v Chebu rádi přivítáme nového kolegu či kolegyni do expedice. Na expedici se naše výrobky chystají na cestu k zákazníkům.
Co dělá pracovník expedice?
• Jako náš nový expedient či expedientka budete od kolegů z výroby přebírat čerstvé pečivo.
• Překontrolujete, jestli je vše v pořádku, a to i obaly a záruční lhůty.
• Pak pro naše šoféry připravíte přepravky s pečivem, aby každý odvezl, jen to, co má.
• Také povedete potřebné záznamy, aby v tom byl pořádek.
• Spolu s kolegy se budete střídat na odpoledních a nočních směnách.
Co je potřeba mít a umět?
Nejdůležitější je pro nás chuť do práce, samostatnost a pečlivost. Hodit se bude i trocha fyzické zdatnosti. Vše ostatní našeho nováčka naučíme.
Spolehněte se, že pro Vás máme:
• Jistotu, stabilitu a výplatu vždy včas na účtu
• Možnost závodního stravování
• Příspěvek na penzijní připojištění
• Zvýhodněný zaměstnanecký tarif i pro naše výrobky včetně cukrářských výrobků, které vyrábíme v Aši
• Nejčerstvější pečivo přímo z pece
• Pracovní oblečení, které Vám budeme samozřejmě i prát
Zaujala Vás možnost spolupráce? Ozvěte se nám na telefon: 354 420 826
Hledáme pracovníka na pozici –Obsluha linky na balení pečiva
Chcete pracovat v menším kolektivu u linky na balení pečiva?
Hledáme někoho:
• na koho je spolehnutí a dokáže být samostatný
• kdo se umí zodpovědně postavit k práci
• kdo nenechá kolegy ve štychu
Co Vás čeká?
• obsluha linky na krájení a balení pečiva, včetně lepení etiket
• postupné zaučení
• benefity – slevu na firemní produkty, penzijní spoření, možnost závodního stravování
• práce na 12hodinové směny (něco jako krátký a dlouhý týden)
• mzda : xx tis. hrubého
• nástup možný ihned
Pro bližší informace volejte na telefon: 354 420 826
Hledáme pracovníka na pozici – Obsluha mísícího stroje
V naší pekárně rádi přivítáme nového kolegu či kolegyni, kteří nám pomohou s přípravou těsta. Je to práce pro někoho pečlivého, kdo dohlédne na správné dávkování surovin a vymíchání. Přípravou těsta totiž začíná výroba chleba i křupavých rohlíků.
Co tato práce obnáší?
Mísič (tak kolegům na této pozici říkáme) obsluhuje mísící centrum, ve kterém se připravuje těsto. O většinu práce se starají stroje, na mísičovi je, aby řídil dávkování surovin podle receptu a dohlédnul na správné vymíchání. Mísič také úzce spolupracuje s kolegou pecákem. To je pekař, který řídí kynutí a pečení.
Co je potřeba umět?
• Nejdůležitější je pro nás chuť do práce, pečlivost a spolehlivost.
• Bylo by skvělé, kdybyste už měl/a zkušenost s prací v potravinářství, ale zvládneme to společně i bez toho.
• Je potřeba zvládat čísla a jednotky – gramy, kila, mililitry, litry atd. Přepočty hmotnosti a objemu jsou totiž u mísiče na denním pořádku. Ale nebojte, i s tím pomáhá technika.
Co je ještě dobré vědět
Každý má rád po ránu čerstvé pečivo. Proto na této pozici pracujeme na ranní směně od 6.00 do 14.30, odpoledních směnách od 14.30 do 22 až 24 hodin, nebo ranní směna od 4.30 do 10. hodin a pozdě odpoledních a večerních hodin 16.30 do 2 hodin
A co nabízíme?
• Jistotu, stabilitu a výplatu vždy včas na účtu
• Možnost závodního stravování
• Příspěvek na penzijní spoření
• Zvýhodněný zaměstnanecký tarif pro naše produkty
• Pracovní oblečení, které Vám budeme samozřejmě i prát
• Nejčerstvější pečivo přímo z pece.
Víc spolu probereme osobně
Pro bližší informace volejte na telefon: 354 420 826
Přijmeme řidiče pro rozvoz pekařských výrobků
Hledáme pracovníka na pozici – provozní elektrikář
Společnost Tritia s.r.o. hledá pracovníka na pozici provozní elektrikář pro dvousměnný provoz.
Požadujeme:
• Řidičský průkaz skupiny B.
• Vzdělání elektrotechnického směru.
• Platná vyhláška 50§ výhodou.
• Zkušenost s prům. automatizací (frekvenční měniče, PLC řídící jednotky, snímače).
• Schopnost samostatné práce.
• Kreativní myšlení.
• Manuální zručnost a zkušenost s opravami mechanických částí strojů.
• Chuť učit se novým věcem.
• Svářečský průkaz a znalost slaboproudé elektrotechniky výhodou.
Pro bližší informace volejte na telefon: 739 534 001 (p. Beran)
Stálá nabídka zaměstnání
Společnost nabízí každoročně v době prázdnin možnost brigády pro studenty starší 18ti let v jedno, dvou a třísměnném provozu.
Zajímavé platové podmínky. Informace u vedoucího pekárny tel: 354420714